А чим так смачно пахне? Ділимось рецептами
Сторінка 1 з 1
А чим так смачно пахне? Ділимось рецептами
Курка в банці
М’ясо птиці. Можна готувати будь-яку частину тушки – ніжки, філе, стегно, крила;
Спеції для курки
Часничок
Перець чорний мелений
Сіль
Лавровий лист
Цибуля ріпчаста
Скляна банка.
Етапи готування:
•Якщо у вас ціла куряча тушка, то її потрібно порізати на порційні шматочки.
•З шматочків курки зняти шкіру (якщо хочете, я не знімаю) і зрізати зайвий жир (не викидати його);
•Обсипати м’ясо перцем, сіллю, спеціями і часником. Рукою втерти спеції і сіль в м’ясо і залишити на 20-30 хвилин. Чим довше буде маринуватися курка, тим насиченішим буде її смак;
•Поки курка просочується маринадом – підготуйте банку (її потрібно вимити і витерти зовні і зсередини насухо);
•Мариноване м’ясо птиці укласти в банку, додати лавровий лист. Шари м’яса чергувати з нарізаними кільцями чи півкільцями цибулі;
•Верхнім шаром викласти очищену з м’яса шкіру і жир;
•Закрити горлечко банки фольгою;
•Поставити банку в холодну (!) духовку, включити її на 200 градусів і довести до готовності. Готується таке м’ясо годину -півтори в залежності від його кількості і розміру банки;
•З допомогою бульйону і розталого жиру можна приготувати, наприклад, тушковану картоплю в якості гарніру.
М’ясо птиці. Можна готувати будь-яку частину тушки – ніжки, філе, стегно, крила;
Спеції для курки
Часничок
Перець чорний мелений
Сіль
Лавровий лист
Цибуля ріпчаста
Скляна банка.
Етапи готування:
•Якщо у вас ціла куряча тушка, то її потрібно порізати на порційні шматочки.
•З шматочків курки зняти шкіру (якщо хочете, я не знімаю) і зрізати зайвий жир (не викидати його);
•Обсипати м’ясо перцем, сіллю, спеціями і часником. Рукою втерти спеції і сіль в м’ясо і залишити на 20-30 хвилин. Чим довше буде маринуватися курка, тим насиченішим буде її смак;
•Поки курка просочується маринадом – підготуйте банку (її потрібно вимити і витерти зовні і зсередини насухо);
•Мариноване м’ясо птиці укласти в банку, додати лавровий лист. Шари м’яса чергувати з нарізаними кільцями чи півкільцями цибулі;
•Верхнім шаром викласти очищену з м’яса шкіру і жир;
•Закрити горлечко банки фольгою;
•Поставити банку в холодну (!) духовку, включити її на 200 градусів і довести до готовності. Готується таке м’ясо годину -півтори в залежності від його кількості і розміру банки;
•З допомогою бульйону і розталого жиру можна приготувати, наприклад, тушковану картоплю в якості гарніру.
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
|
|